inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Speelgoed > Diversen > Bewegende Robot BeatBo Fischer Price multicolor Artikelnumme
Omschrijving:

Met één druk op BeatBo’s buikje of op de knopjes op zijn voeten activeer je grappige liedjes, leerzame inhoud en dansbewegingen.

Dankzij dit futuristische vriendje kunnen jij en je baby een zinnetje opnemen, waar BeatBo vervolgens zijn favoriete liedje van maakt!

De 3 standen van BeatBo (Dansen & Bewegen, Leerpret & Games en Meezingen) ""groeien mee"" met je baby, waardoor hij nog veel jaren een vriendje zal blijven! Bij dit alles laat hij je baby kennismaken met letters, kleuren, tellen, muziek, oorzaak & gevolg en nog veel meer! Het buikje heeft LED’s in veel kleuren. Tijdens het ""dansen"" beweegt hij zijn heupen en zijn hoofd.

De vrolijke muziek van BeatBo stimuleert je baby om te bewegen. Leerpret & Games: Je baby maakt kennis met het alfabet, kleuren, tellen en meer! Inclusief “Freeze Dance”. Meezingen: Je kan samen met je baby een zinnetje opnemen, waar BeatBo vervolgens zijn favoriete liedje van maakt!

Activeer BeatBo door op zijn buikje of een van zijn 3 voetknopjes te drukken. Je baby kan zelf leuke dingen laten gebeuren en leert zo over oorzaak en gevolg! BeatBo Bevordert je baby's grofmotorische en fijnmotorische vaardigheden. Muziek, liedjes, zinnetjes en vrolijke lichtjes stimuleren je baby's zintuigen!"

 
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 
 

Specificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Merk Fischer Price


Meer info:
www.newstory.be

Bekijk alle zoekertjes van Newstory.Be Brugge
  
  

Adverteerder

Naam Newstory.Be Brugge
Telefoonnummer0471611313
PlaatsBrugge
ProvincieWest-Vlaanderen
LandBelgië
Aantal zoekertjes261
Sinds9 Oktober 2018 10:14
Positie0,0
Provincie West-Vlaanderen

Zoekertje nummer: 7569858

Tip de redactie: