inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Bouwmateriaal > Diversen > Cirkelzaagbladslijper 110 watt
Omschrijving:

Cirkelzaagbladenslijper 110W 230V, draagbaar

• helling 25 °
• geschikt voor zaagbladen met
• een diameter van 9-40cm
• Diamant en keramische slijpschijf
• 5300 rotaties per minuut

schijfdiameter: 100 mm
zaagbladdiameter: 90 - 400 mm?

Beschrijving:

Een bot zaagblad komt niet noodzakelijkerwijs in de vuilnis terecht. Voor het slijpen kunt u onze zaagbladenslijper en een gewone, vochtige doek gebruiken. Door de slijper te gebruiken, kunt u uw zaagblad op snelle en effectieve wijze scherp zagen. Het is niet langer nodig om elke afzonderlijke tand afzonderlijk te reinigen en te slijpen. Bovendien verlengt u de levensduur van uw gereedschappen door ze regelmatig schoon te maken en te slijpen. Last but not least bespaart u geld voor dure reserveonderdelen.

Toepassingsgebieden
Professionele verscherping van alle gebruikelijke zaagbladen van draagbare cirkelzagen, tafelzagen, zagen voor brandhout enz. Met een diameter tussen 9 en 40 cm.

Het motorblok kan in een hoek van 25 ° naar links en rechts worden gekanteld en biedt zo verschillende configuraties voor de tanden. Dankzij zijn 110W-capaciteit biedt deze krachtige en soepel lopende motor een eenvoudige en professionele werking, hetzij met een diamant- of een keramische slijpschijf.

De slijpmachine voor cirkelzaagbladen is al voorbereid voor de montage op werkbanken. Gebruik altijd handschoenen wanneer u met de puntenslijper werkt en zorg ervoor dat de slijper en het zaagblad correct zijn bevestigd.
Zorg ervoor dat alle beschermende maatregelen zijn gemonteerd. Draag altijd een veiligheidsbril en oorbeschermers tijdens het werk.

We raden aan om de tand te markeren waarmee u wilt beginnen. Op deze manier zorg je ervoor dat alle tanden worden geslepen.

 Specificaties:

Meer info:
www.aquariatics.be

Bekijk alle zoekertjes van Aquariatics
  
  
  
  

Adverteerder

Naam Aquariatics
Telefoonnummer+32499241082
PlaatsBerlaar
ProvincieAntwerpen
LandBelgië
Aantal zoekertjes1.662
Sinds13 December 2018 11:03
Positie0,0
Provincie Antwerpen

Zoekertje nummer: 7571346

Tip de redactie: