inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Telecom > Schotels > Formuler F4 HD USB PVR single DVB-S2
Omschrijving:

Formuler F4 Full HD Linux Enigma E2 DVB-S2 satelliet-ontvanger. Ondersteuning middels onder andere OpenPLi firmware. Optioneel PVR mogelijkheid, ingebouwde universele kaartlezer en vrij CI slot aanwezig. Ook bedienbaar via extern IR oog!

Formuler F4 HD USB PVR single DVB-S2 tuner SC/CI

Een Full HD geschikte Linux Enigma E2 DVB-S2 satelliet-ontvanger. Ondersteuning middels onder andere OpenPLi firmware. Optioneel PVR mogelijkheid, ingebouwde universele kaartlezer en vrij CI slot aanwezig. Ook bedienbaar via extern IR oog!

De Formuler F4 is de opvolger van de Formuler F3 en beschikt over een krachtige 742 MHz dual core processor, dit gecombineerd met een werkgeheugen van 512MB en een Flash geheugen van 256 MB maakt de Formuler F4 een zeer geschikte multimedia receiver.

Via de Formuler F4 kan men kanalen streamen naar een IOS of Android apparaat. Door gebruik te maken van tal van plugins die op de Formuler F4 zijn te installeren, kan men een geheel interactieve beleving creŽren, Youtube en Hbbtv (uitzending gemist) zijn hier een aantal voorbeelden van.

Hiervoor heeft men de Formuler F4 uitgerust met een 10/100 base netwerkpoort, mocht men niet in de gelegenheid zijn om een netwerkkabel te trekken is het ook altijd mogelijk om de Formuler F4 draadloos aan te sluiten door een extra wifi dongle aan te schaffen.

De Formuler F4 is een receiver die voorzien is van 1 embedded DVB-S2 tuner en is hierdoor geschikt voor het ontvangen van oa Canal Digitaal of Tv Vlaanderen, via de USB aansluiting sluit men gemakkelijk een externe harddisk aan, opnemen op een netwerkschijf behoort ook tot een van de mogelijkheden.

De Formuler F4 is voorzien van een A/V aansluiting middels een 3,5mm Jack plug naast de bekende standaard HDMI uitgang.

Ook heeft de Formuler F4 een aansluiting voor een extern IR oog zodat de ontvanger bediend kan worden terwijl deze in een kast staa

Meer info:
www.cardwriter.nl

Bekijk alle zoekertjes van Cardwriter B.V.

Adverteerder

Naam Cardwriter B.V.
Telefoonnummer0031798200387
PlaatsAntwerpen
ProvincieAntwerpen
LandBelgiŽ
Aantal zoekertjes575
Sinds18 December 2017 17:48
Positie51.207226,4.393561

Zoekertje nummer: 5802305

Tip de redactie: