inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Telecom > Diversen > IPhone 7 Plus Batterij/Accu A+ Kwaliteit
Omschrijving:

Geleverd in beschermend doosje - Gegarandeerd A+ kwaliteit - Eenvoudig zelf te monteren met onze budget gereedschapskit - Getest voor verzending

iPhone 7 Plus batterij kopen?

Houdt uw iPhone 7 Plus batterij het steeds minder lang uit? Geen paniek, dat is normaal, een iPhone batterij verliest namelijk zijn kracht over de maanden heen door ze dagelijks te herladen. Blaas uw iPhone nieuw leven in met deze gloednieuwe, kwaliteitsvolle iPhone 7 Plus batterij vervanging!

Gegarandeerd kwaliteit

Wij garanderen steeds de beste kwaliteit aan de laagste prijs, en testen elke iPhone batterij grondig een voor een op alle mogelijke defecten vooraleer deze worden verzonden naar onze klanten. Zo kan u bij ons een 100% werkende iPhone batterij 4 kopen met zekerheid.

Accutraining

Elke iPhone batterij istelkens gloednieuw en zero-cycle, hierdoor hebben ze nog niet de benodigde laadcyclussen doorlopen om gebruik te maken van de volledige capaciteit van de vervangbatterij.

Wij raden aan in de eerste week de iPhone batterij telkens volledig op te laden tot 100% en vervolgens compleet te laten leeglopen zonder tussendoor op te laden om de maximale capaciteit van de batterij te kunnen garanderen.

?
Geleverd in beschermend doosje?
Gegarandeerd A+ kwaliteit
?
Eenvoudig zelf te monteren met onze budget gereedschapskit ?
Getest voor verzending

Specificaties
Geschikt voor: Apple iPhone 7 Plus batterij
Type batterij: Li-ion polymeer
Voltage: 3.7 V
Capaciteit: 2900 mAh
Merk: Stuff Certified

Een gereedschapskit voor de vervanging van de iPhone 7 Plus batterij, iPhone 7 Plus scherm en iPhone 7 Plus home button is apart bij ons verkrijgbaar voor slechts Ä3,50.Reparatieprogramma
In onderstaande tabel bevinde

Meer info:
www.stuffenough.be

Bekijk alle zoekertjes van Stuff Enough

  
  
  

Adverteerder

Naam Stuff Enough
Telefoonnummer+32(0)476578556
PlaatsTervuren
ProvincieVlaams-Brabant
LandBelgiŽ
Aantal zoekertjes1.348
Sinds27 Februari 2018 18:02
Positie50.822938,4.502722

Zoekertje nummer: 6454979

Tip de redactie: