inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Zaken & transacties > Bedrijfsruimte > Kantoorgebouw te huur langst invalsweg van Kortrijk! -
Kantoorgebouw te huur langst invalsweg van Kortrijk!
Kantoorgebouw te huur langs invalsweg naar Kortrijk centrum. Het kantoorgebouw heeft een oppervlakte van ca. 145m≤ en is als volgt ingedeeld:

- 5 burelen
- ontvangstruimte
- serverruimte
- sanitair

Daarnaast beschikt het pand over centrale verwarming op aardgas en airco. Achterliggend aan het pand is er een grote parking aanwezig voor een 7-tal wagens. Daarnaast beschikt het pand ook over een achtergebouw.
Meer informatie op kantoor!
/ details
Handelsoppervlakte: 145m 2 Onze diensten Kopen en huren Beleggen in vastgoed Overnames Ons volledig aanbod Alle diensten Groep dewaele Over ons Jobs Persberichten Huis kopen of huren? Syndic Bedrijfsvastgoed huren of kopen Magazijn te koop Magazijn te huur Loods te koop Loods te huur Grond te koop Bedrijven Atelier te koop Atelier te huur Bedrijfsgebouw te koop Bedrijfsgebouw te huur Bedrijfsovernames Handelspand en kantoren Handelspand te huur Handelspand te koop Kantoor huren Kantoor kopen Kantoor overnames Winkelpand te koop Winkelpand te huur Praktijkruimte te koop Praktijkruimte te huur Overname winkelpanden Lokaal zoeken Kantoor te koop Gent Kantoor te huur Gent Handelspand te koop Gent Handelspand te huur Gent

Meer info:
http://www.turner-dewaele.be

Bekijk alle zoekertjes van turner & dewaele
  
  
  
  

Adverteerder

Naam turner & dewaele
PlaatsGent
ProvincieOost-Vlaanderen
LandBelgiŽ
Websitehttp://www.turner-dewaele.be/
Aantal zoekertjes740
Sinds4 Juli 2011 19:21
Positie50.825969,3.259095

Zoekertje nummer: 2203246

Tip de redactie: