inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Zaken & transacties > Bedrijfsruimte > Karaktervol en groen nieuwbouwproject in Gent - Gent
Karaktervol en groen nieuwbouwproject in Gent

?Tribeca?, de voormalige textielfabriek ?Filature de Rabot?, aan de Nieuwevaart maakt deel uit van de vernieuwde Bloemekenswijk en is gelegen op de hoek van de Nieuwevaart en de Frans Van Ryhovelaan.

De site bevindt zich aan de rand van centrum Gent langs de R40 (kleine ring). Vlakbij de ontwikkeling zijn er verschillende bus- en tramhaltes waardoor de site uitstekend bereikbaar is.

De combinatie van de karaktervolle architectuur, de geschiedenis en de duurzaamheid met zijn eigentijdse milieuvriendelijke technologieŽn leidt tot een zeer mooie en aangename groene woon- en werkomgeving.

Op deze site met een grootte van 2,6 ha wordt maar liefst 35.000m≤ gerealiseerd waaronder 5.625m≤ retail/kantoren, 379 ondergrondse parkeerplaatsen en 270 woonentiteiten waarvan er al heel wat verkocht is.

Het kantoor wordt casco opgeleverd waardoor u volledig vrij bent wat betreft de indeling en afwerking. De verschillende oppervlaktes en ruimten kunnen samengevoegd worden. Hieronder vindt u de meest opgesplitste mogelijkheden.

MOGELIJKHEDEN:
Beschikbaar vanaf november 2016
FASE 8
- unit 1: 175 m≤
- unit 2: 159 m≤
- unit 3: 164 m≤
- unit 4: 182 m≤

Beschikbaar vanaf oktober 2017
FASE 2
- unit 1: 265,41 m≤
- unit 2: 183,43 m≤
- unit 3: 183,43 m≤

Voor meer informatie in verband met Tribeca, neem gerust contact op. Wij lichten u graag het volledige project toe.
/ details
Handelsoppervlakte: 159m 2 Onze diensten Kopen en huren Beleggen in vastgoed Overnames Ons volledig aanbod Alle diensten Groep dewaele Over ons Jobs Persberichten Huis kopen of huren? Syndic Bedrijfsvastgoed huren of kopen Magazijn te koop Magazijn te huur Loods te koop Loods te huur Grond te koop Bedrijven Atelier te koop Atelier te huur Bedrijfsgebouw te koop Bedrijfsgebouw te huur Bedrijfsovernames Handelspand en kantoren Handelspand te huur Handelspand te koop Kantoor huren Kantoor kopen Kantoor overnames Winkelpand te koop Winkelpand te huur Praktijkruimte te koop Praktijkruimte te huur Overname winkelpanden Lokaal zoeken Kantoor te koop Gent Kantoor te huur Gent Handelspand te koop Gent Handelspand te huur Gent

Meer info:
http://www.turner-dewaele.be

Bekijk alle zoekertjes van turner & dewaele
  
  
  
  

Adverteerder

Naam turner & dewaele
PlaatsGent
ProvincieOost-Vlaanderen
LandBelgiŽ
Websitehttp://www.turner-dewaele.be/
Aantal zoekertjes740
Sinds4 Juli 2011 19:21
Positie51.066649,3.714463

Zoekertje nummer: 2904374

Tip de redactie: