inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Zaken & transacties > Bedrijfsruimte > Karaktervol en groen nieuwbouwproject in Gent - Gent
Karaktervol en groen nieuwbouwproject in Gent

?Tribeca?, de voormalige textielfabriek ?Filature de Rabot?, aan de Nieuwevaart maakt deel uit van de vernieuwde Bloemekenswijk en is gelegen op de hoek van de Nieuwevaart en de Frans Van Ryhovelaan.

De site bevindt zich aan de rand van centrum Gent langs de R40 (kleine ring). Vlakbij de ontwikkeling zijn er verschillende bus- en tramhaltes waardoor de site uitstekend bereikbaar is.

De combinatie van de karaktervolle architectuur, de geschiedenis en de duurzaamheid met zijn eigentijdse milieuvriendelijke technologieën leidt tot een zeer mooie en aangename groene woon- en winkelomgeving.

Op deze site met een grootte van 2,6 ha wordt maar liefst 35.000mē gerealiseerd waaronder 5.625mē retail, 379 ondergrondse parkeerplaatsen en 270 woonentiteiten waarvan er al heel wat verkocht is.

Het handelsgelijkvloers wordt casco opgeleverd waardoor u volledig vrij bent wat betreft de indeling en afwerking. De winkels kunnen bevoorraad worden via een afzonderlijke toegang met een sectionaalpoort. De verschillende oppervlaktes en ruimten kunnen samengevoegd worden. Hieronder vindt u de meest opgesplitste mogelijkheden.

FASE 8
- unit 1: 175 mē
- unit 2: 159 mē
- unit 3: 164 mē
- unit 4: 182 mē

FASE 1
- unit 5: VERHUURD
- unit 6: 982 mē
- unit 7: 857 mē
- unit 8a: ........mē
- unit 8b: VERKOCHT

FASE 2
- unit 1: 304 mē
- unit 2: 185,80 mē
- unit 3: VERKOCHT

BESCHIKBAARHEID:
- Fase 8: onmiddellijk
- Fase 1: onmiddellijk
- Fase 2: medio 2018

Voor meer informatie in verband met Tribeca, neem gerust contact op. Wij lichten u graag het volledige project toe.
/ details
Handelsoppervlakte: 159m 2 / bijkomende informatie
Werd er een stedenbouwkundige vergunning uitgereikt?-
Meest recente stedenbouwkundige bestemming? -
Is er een verkooprecht volgens het RUP?Nee
Is er een verkavelingsvergunning van toepassing?-
Is er een dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften?- Onze diensten Kopen en huren Beleggen in vastgoed Overnames Ons volledig aanbod Alle diensten Groep dewaele Over ons Jobs Persberichten Huis kopen of huren? Syndic Bedrijfsvastgoed huren of kopen Magazijn te koop Magazijn te huur Loods te koop Loods te huur Grond te koop Bedrijven Atelier te koop Atelier te huur Bedrijfsgebouw te koop Bedrijfsgebouw te huur Bedrijfsovernames Handelspand en kantoren Handelspand te huur Handelspand te koop Kantoor huren Kantoor kopen Kantoor overnames Winkelpand te koop Winkelpand te huur Praktijkruimte te koop Praktijkruimte te huur Overname winkelpanden Lokaal zoeken Kantoor te koop Gent Kantoor te huur Gent Handelspand te koop Gent Handelspand te huur Gent

Meer info:
http://www.turner-dewaele.be

Bekijk alle zoekertjes van turner & dewaele
  
  
  
  

Adverteerder

Naam turner & dewaele
PlaatsGent
ProvincieOost-Vlaanderen
LandBelgië
Websitehttp://www.turner-dewaele.be/
Aantal zoekertjes740
Sinds4 Juli 2011 19:21
Positie51.066649,3.714463

Zoekertje nummer: 3366493

Tip de redactie: