inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Verzamelen > Munten & bankbiljetten - euromunten > Nederland 2 Euro 2018 Coincard Nr. 5 Tulpen
Omschrijving:

Dit is de vijfde Coincard uit de serie Coincards die "Ik hou van Holland" als thema heeft. Deze serie is gestart in het jaar 2014 en deze vijfde coincard is de laatste van deze serie. Het onderwerp van deze coincard is Tulpen. In deze coincard is de normale 2 Euromunt van Nederland 2018 verpakt. Deze munt heeft het nieuwe muntmeesterteken de Servaasbrug. Verder is ook een bijzondere penning in deze coincard verpakt waarop men aan de rechterkant van de penning een tulp ziet. Elke coincard is voorzien van een uniek nummer. Zowel de munt als de penning zijn in de kwaliteit BU (Briljant Uncirculated).

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk: Merkloos
  • SKU (eigen artikel code): NL18-2EURO2


Meer info:
www.eurocoinhouse.com

Bekijk alle zoekertjes van Eurocoinhouse
  
  
  
  

Adverteerder

Naam Eurocoinhouse
Telefoonnummer0031548618384
PlaatsAntwerpen
ProvincieAntwerpen
LandBelgië
Aantal zoekertjes1.486
Sinds30 November 2017 16:30
Positie51.206682,4.392911

Zoekertje nummer: 5161977

Tip de redactie: