inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Verzamelen > Diversen > Neon zweetbandjes
Omschrijving:

Neonkleurige zweetbandjes kopen? Bij PartyCorner kun je neonzweetbandjes kopen in vier verschillende kleuren: groen, oranje, roze en geel. Heb jij binnenkort een neonparty en ben je van plan helemaal uit je dak te gaan op de dansvloer? Dan zijn deze neonzweetbandjes echt wat voor jou!

De Oranje Neon zweetbandjes kunnen ook gebruikt worden voor Koningsdag of Koningsnacht zodat je toch nog wat extra's geeft aan je look.

Wanneer je grotere aantallen neonzweetbandjes wil kopen kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen de niet voorradige artikelen dan alsnog binnen 1-3 werkdagen leveren.

Goedkope zweetbandjes kopen

Een ruime keuze aan goedkope neon zweetbandjes van goede kwaliteit vind je bij PartyCorner.nl. Wil jij zweetbandjes laten borduren of bedrukken met een logo of tekst? Daarvoor zijn onze neonkleurige zweetbandjes ook geschikt. 

De neonkleurige zweetbandjes zijn te koop in diverse kleuren en zijn 7 cm breed. 

Neon zweetband set van twee polsbandjes en één hoofdband

De neon zweetband die om het hoofd gedragen wordt komt uit een set van 3, twee polsbandjes en één hoofdband, deze heeft hetzelfde effect alleen neemt deze direct het zweet van het voorhoofd op wat bijdraagt aan je persoonlijke hygiëne. De laatste jaren worden de zweetbandjes ook gezien als mode accessoire en zie je dit als een mode hype. In de hiphop en andere muziek stijlen worden de zweetbandjes ook volop gebruikt. Zweetbandjes zijn gemaakt van badstof dat goed vocht opneemt net als badhanddoeken.

Neon groenzweetbandjes

Wil jij sporten en wil jij er hip uit zien waarbij je de neon groen zweetbanjes om je polsen en hoofd combineer dan deze met onze Neon groen hotpants met daarbij passende Neon fishnet shirt groen. in deze combinatie komen jouw neon zweetbandjes het meest tot zijn recht.

Neon oranje zweetbandjes

neon oranje weetbandjes zijn o

Meer info:
https://www.partycorner.nl

Bekijk alle zoekertjes van Party Air & Fun Vof

  

Adverteerder

Naam Party Air & Fun Vof
Telefoonnummer+31757572682
PlaatsAntwerpen
ProvincieAntwerpen
LandBelgië
Aantal zoekertjes845
Sinds20 December 2017 14:02
Positie51.209102,4.393594

Zoekertje nummer: 4637026

Tip de redactie: