inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Audio, video & film > Hoofdtelefoons > Originele Bluedio Air Wireless Draadloze Over Ear Koptelefoo
Omschrijving:

Het meest opvallende kenmerk aan de Bluedio Air is het elegante letterontwerp, maar dat is zeker niet het meest merkwaardige aan deze koptelefoon. Bluedio nam de uitdaging aan om een koptelefoon te maken die stijl, comfort en prestatie combineert.

Het meest opvallende kenmerk aan de Bluedio Air is het elegante letterontwerp, maar dat is zeker niet het meest merkwaardige aan deze koptelefoon. Bluedio nam de uitdaging aan om een koptelefoon te maken die stijl, comfort en prestatie combineert, en zijn hier met vlag en wimpel in geslaagd.

Bij vele koptelefoons moet u een keuze maken tussen helderheid en bass, dat is niet het geval voor de Bluedio Air. De sound drivers zijn gemaakt om de maximale bass eruit te knijpen, zonder enige helderheid op te geven. Hiervoor heeft Bluedio de exclusieve HD diafragma technologie ontworpen. U zal nieuwe dieptes en hoogtes ervaren in zelfs uw meest beluisterde liedjes!

Wanneer u het 3D Sound aan zet zal DSP (Digital Signal Processing) een algoritme uitvoeren om het traditioneel geluidsveld uit te breiden naar twee dimensies; u muziek klinkt zo levendig dat u zich in de opnamestudio waant.

Het ontwerp is ook zeer doordacht; de ronde vormen en de ovale over-ear oorschelpen dragen toe tot het zeer modieuze ontwerp, en de levendige patronen geprint door HTP (Heat Transfer Printing) voorzien ook wat voor het oog. Comfort is ook zeer belangrijk, daarom is de koptelefoon compleet flexibel. De oorschelpen zijn draaibaar en hebben een zachte afwerking.

De koptelefoon komt met één van de duurzaamste Lithium Ion batterijen op de markt voor de ultieme batterijduur, ongeveer 20 uur luisterplezier met Bluetooth, 1000 uur standby-tijd en 20 uur gesprekstijd. Bluetooth is met deze koptelefoon makkelijk te gebruiken, en wanneer de batterij op is kan u gewoon een 3.5mm AUX-kabel gebruiken zodat u nooit hoeft te stoppen!


Specificaties

Meer info:
www.stuffenough.be

Bekijk alle zoekertjes van Stuff Enough
  
  
  
  

Adverteerder

Naam Stuff Enough
Telefoonnummer+32(0)476578556
PlaatsTervuren
ProvincieVlaams-Brabant
LandBelgië
Aantal zoekertjes1.266
Sinds27 Februari 2018 18:02
Positie50.822938,4.502722

Zoekertje nummer: 6455389

Tip de redactie: