inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Zaken & transacties > Bedrijfsruimte > Prachtig gerenoveerd handelspand gelegen op prestigieuze
Prachtig gerenoveerd handelspand gelegen op prestigieuze locatie in centrum Brussel!
Prachtig gerenoveerd handelspand in het Museum Boulevard complex,gelegen op een prestigieuze locatie in het centrum van Brussel op een boogscheut van de Dansaertstraat, de beurs en de Grote Markt.

Een oude opslagplaats die volledig omgetoverd werd tot een moderne commerciŽle handelsruimte conform de hedendaagse architectuur.

In de buurt vinden we volgende handelszaken: Vanhaerents art collection, Victor Hunt (Designer), JDS Julien Desmedt architects, Eurochair...Zo is ook Vanhaerents Development er huurder.

De totale casco oppervlakte bedraagt 195,56 m≤ met bijhorende kelder 142 m≤.

Onmiddellijk beschikbaar.
Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.
Eťnmalige dossierkost Ä 300.
/ details
Handelsoppervlakte: 195m 2 documenten (pdf)
Plan 2
Plan 1 Onze diensten Kopen en huren Beleggen in vastgoed Overnames Ons volledig aanbod Alle diensten Groep dewaele Over ons Jobs Persberichten Huis kopen of huren? Syndic Bedrijfsvastgoed huren of kopen Magazijn te koop Magazijn te huur Loods te koop Loods te huur Grond te koop Bedrijven Atelier te koop Atelier te huur Bedrijfsgebouw te koop Bedrijfsgebouw te huur Bedrijfsovernames Handelspand en kantoren Handelspand te huur Handelspand te koop Kantoor huren Kantoor kopen Kantoor overnames Winkelpand te koop Winkelpand te huur Praktijkruimte te koop Praktijkruimte te huur Overname winkelpanden Lokaal zoeken Kantoor te koop Gent Kantoor te huur Gent Handelspand te koop Gent Handelspand te huur Gent

Meer info:
http://www.turner-dewaele.be

Bekijk alle zoekertjes van turner & dewaele
  
  
  
  

Adverteerder

Naam turner & dewaele
PlaatsGent
ProvincieOost-Vlaanderen
LandBelgiŽ
Websitehttp://www.turner-dewaele.be/
Aantal zoekertjes702
Sinds4 Juli 2011 19:21
Positie50.84861,4.341334

Zoekertje nummer: 2417483

Tip de redactie: