inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Audio, video & film > Televisie - overig > TX2 4K TV Box Mediaspeler Android Kodi - 2GB RAM - 16GB Opsl
Omschrijving:

Wilt u de functies van uw televisie uitbreiden en zo talloze mogelijkheden creàĞren? Wilt u het mogelijk maken om alle films, series en sport gratis met ondertiteling te kijken? Dan is het tijd om een TV box te kopen!

Wilt u de functies van uw televisie uitbreiden en zo talloze mogelijkheden creàĞren? Wilt u het mogelijk maken om alle films, series en sport gratis met ondertiteling te kijken? Dan is het tijd om een TV box te kopen!

Met de TV box heeft u een aansluiting voor elk apparaat. Met behulp van het Android besturingssysteem kan u talloze applicaties downloaden via de Google Playstore. Dit betekent dat u dus gratis films, series en sport kunt kijken, maar het is dus ook mogelijk te gamen.

De krachtige en compacte TV box is perfect voor mensen zonder schotel. Genieten van al uw favoriete zenders en media vanaf uw eigen netwerk. De met internet verbonden TV box speelt onder andere digitale tv-zenders, streaming video en video on demand af.

Het besturingssysteem Android installeren wij voor u alvast voor, hierbij heeft u de mogelijkheid om uit talloze add-ons te kiezen waaronder bijvoorbeeld Netflix en Kodi die het mogelijk maken films, series, sport en programma's te kijken.

Naast de films, series en sport kan u ook gewoon surfen op het internet. Zo is het mogelijk Facebook, Twitter, Skype, Instagram etc. te downloaden. Bovendien ondersteunt de TV box 3D games! Deze TV Box maakt uw televisie zo nog veel uitgebreider dan een Smart TV!

Specificaties
ModelTX2
Besturingssysteem (OS):Android 6.0
RAM:2GB DDR3
Opslagruimte: 16GB EMMC, mogelijkheid tot geheugenkaart
CPU: Quad Core RK3229 Quad-core ARM Cortex-A7
GPU: Penta-Core HD Graphics
Ondersteuning: HDMI 2.0, Tot 4K
Micro-SD kaart (tot 128GB)
2x USB 2.0 Ingang
1x AV poort
1x Netwerkpoort
WiFi:

802.11 a/b/g/n


Stofdich

Meer info:
www.stuffenough.be

Bekijk alle zoekertjes van Stuff Enough
  
  
  
  

Adverteerder

Naam Stuff Enough
Telefoonnummer+32(0)476578556
PlaatsTervuren
ProvincieVlaams-Brabant
LandBelgië
Aantal zoekertjes1.348
Sinds27 Februari 2018 18:02
Positie50.822938,4.502722

Zoekertje nummer: 6455478

Tip de redactie: