inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Sport > Golf > Titleist SM6 Wedges
Sport en Welzijn > Sport > Golf

Kenmerken:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Beschikbaarheid: op voorraad
  • Verzendkosten €: 0
  • Levertijd (in dagen): 1
Omschrijving:

De nieuwste Spin Milled wedges van Vokey bieden betere spincontrole, meer veelzijdigheid en consistentere afstanden.


Al decennnia lang werkt Vokey nauw samen met tourspelers, wat resulteert in high-end technologie en zeer veel aandacht voor details. 'De precisie bij de SM6 wedges is extreem', zegt Bob Vokey. 'We hebben met alles rekening gehouden, terwijl we vooral focussen op het zwaartepunt.' Het resultaat: meer controle over de balvlucht, consistentere afstanden en dus betere scores.


Het zwaartepunt bij de nieuwe SM6 lijn is 'progressief', ofwel: het wisselt bij de verschillende wedges. En omdat het achter de plek zit waar je de bal dient te raken, heb je veel gevoel en controle.


Bij de lage lofts (46º-52º) zit het zwaartepunt laag, net als bij ijzers. Dit resulteert in iets meer balsnelheid en twee tot vijf meter extra afstand. De hoge lofts (58º-62º) hebben een hoog zwaartepunt, wat precies in lijn ligt met de plek waar je de bal op het clubblad raakt: iets hoger op het clubblad. Dit levert qua afstand kleinere marges op, plus een betere balvlucht en gevoel. Het zwaartepunt bij de middenlofts (54º en 56º) zit logischerwijs precies tussen dat van de lage en hoge lofts in.


Door deze veranderende gewichtsverdeling zijn de afstandsverschillen die je met de verschillende wedges slaat consistenter (betere gapping).


De SM6 wedges zijn uitgerust met machinaal gefreesde TX4 groeven, met scherpere, consistente hoeken. Ook de structuur van het clubblad tússen de groeven

Meer info:
www.sporthaantje.com

Bekijk alle zoekertjes van Golfcenter Sporthaantje

Adverteerder

Naam Golfcenter Sporthaantje
Telefoonnummer0388888381
PlaatsGemmenich
ProvincieLuik
LandBelgiŽ
Aantal zoekertjes952
Sinds27 Mei 2014 16:06
Positie50.745348,5.994386

Zoekertje nummer: 2662171

Tip de redactie: