inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Zaken & transacties > Bedrijfsruimte > Uniek concept\/kantoor voor groeiende bedrijven te Gent -
Uniek concept/kantoor voor groeiende bedrijven te Gent
Het gebouw aan het station Dampoort, Quantum Building, biedt een combinatie van hedendaagse architectuur met een kwalitatieve invulling en een uitstekende, dynamische werkomgeving.

Er werd veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo zijn alle technieken geavanceerd, vooruitstrevend en duurzaam. Dit alles maakt Quantum Building zo uniek.

Deze kantoren zijn zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Station Dampoort + verschillende bussen) en de wagen (R4 en E17).

Op het gelijkvloers bevindt zich een dynamische multifunctionele zaal 'Pitch Theatre' voor 75+ personen. Hier gaan frequent events, workshops e.d. door.
Er is ook een moderne saladebar Romain & Roquette. Hier kan men genieten van een gezond ontbijt of lunch en de mogelijkheid om werkmeetings te houden.

Op de eerste verdieping bevinden zich de kantoren, verschillende oppervlaktes, verschillende uitzichten en inrichtingen. Er zijn ook inspirerende vergaderzalen zoals de Lego Room. Een conferentiezaal, ontspanningsruimten, gezellige werkruimten,... zijn ook aanwezig. Voor ieder wat wils.

Dan is er nog een tweede verdieping waar er zich nog kantoren bevinden. Flexplekken, board rooms, vergaderzalen, keuken en lounge. Er zijn veel mogelijkheden om met andere bedrijven in contact te komen en zo uw netwerk uit te breiden.

Dit is meer dan een kantoorruimte alleen!
/ details
Handelsoppervlakte: 100m 2
Bouwjaar: 2015 documenten (pdf)
Gewestplan
Watertoets
Inplantingsplan Onze diensten Kopen en huren Beleggen in vastgoed Overnames Ons volledig aanbod Alle diensten Groep dewaele Over ons Jobs Persberichten Huis kopen of huren? Syndic Bedrijfsvastgoed huren of kopen Magazijn te koop Magazijn te huur Loods te koop Loods te huur Grond te koop Bedrijven Atelier te koop Atelier te huur Bedrijfsgebouw te koop Bedrijfsgebouw te huur Bedrijfsovernames Handelspand en kantoren Handelspand te huur Handelspand te koop Kantoor huren Kantoor kopen Kantoor overnames Winkelpand te koop Winkelpand te huur Praktijkruimte te koop Praktijkruimte te huur Overname winkelpanden Lokaal zoeken Kantoor te koop Gent Kantoor te huur Gent Handelspand te koop Gent Handelspand te huur Gent

Meer info:
http://www.turner-dewaele.be

Bekijk alle zoekertjes van turner & dewaele
  
  
  
  

Adverteerder

Naam turner & dewaele
PlaatsGent
ProvincieOost-Vlaanderen
LandBelgiŽ
Websitehttp://www.turner-dewaele.be/
Aantal zoekertjes740
Sinds4 Juli 2011 19:21
Positie51.057404,3.739588

Zoekertje nummer: 3038597

Tip de redactie: