inloggen | registreren
Zoek
Home > Rubrieken > Diversen > Diversen > Violet Ray Trianon met het boek: Gezondheid, genezing en her
Omschrijving:

Wilt u in slechts enkele minuten per dag beschadigde huid en acne behandelen, rimpels verzachten en de algehele doorbloeding van uw huid stimuleren? Dan is de Trianon Violet Ray een goede keus. U plaatst eenvoudig een van de applicators (Glaselektrode) op het te behandelen gebied en laat de elektrische “spray” zijn werk doen.

Hoe werkt de Violet Ray Trianon?

U zet de applicator (glaselektrode) op de te behandelen huid of lichaamsdeel. Met de controleknop bepaalt u de sterkte van de stroom, op basis van wat voor u comfortabel voelt. Beweeg de applicator met een lichte beweging over het lichaam heen en weer. Vooraf een beetje talkpoeder of lotion (die geen alcohol bevat) aanbrengen op de huid, vergemakkelijkt de bewegingen van de applicator. U beweegt deze langzaam over het te behandelen gebied tot het voldoende warm geworden is of tot de behandeling is voltooid. In slechts enkele minuten per dag!

Let op het volgende bij gebruik van de Violet Ray van Trianon:

- Ondanks dat de applicator gemaakt is van de meest stevige glassoort die mogelijk is voor deze toepassing, is het nog steeds breekbaar en moet deze met zorg worden behandeld. Om breken te voorkomen bij het insteken of verwijderen van een applicator, moet men hem in een rechte beweging in of uitschuiven, zonder te draaien of te buigen.

- Bescherm je hand met een stuk stof voor het geval de applicator breekt.

- Om een elektrische schok te vermijden mag het lichaam niet in contact komen met metaal (ook stalen meubels) gedurende het gebruik.

- De Violet Ray Trianon kan om en om 15 minuten per keer gebruikt worden. Door de switch kunt u nog eens 15 minuten behandelen.

- Raak de Violet Ray Trianon niet aan of steek de stekker niet in het stopcontact met natte handen, in de gootsteen, in de badkuip of onder de douche.

- Vermijd tijdens het gebruik van de Violet Ray, tonic of

Meer info:
www.meditecheurope.nl

Bekijk alle zoekertjes van Meditech Europe Ltd.

  

Adverteerder

Naam Meditech Europe Ltd.
Telefoonnummer0031527292331
PlaatsAntwerpen
ProvincieAntwerpen
LandBelgië
Aantal zoekertjes339
Sinds14 Februari 2018 13:11
Positie51.226161,4.407192
Provincie Antwerpen

Zoekertje nummer: 5158994

Tip de redactie: