Poirot : het 1 ste seizoen

€ 9,95

Een onoplosbare zaak ? Dat bestaat niet voor Hercule Poirot !

De geniale detective Hercule Poirot is een creatie van Agathe Christie. De wereldberoemde Britse schrijfster schreef meer dan 30 misdaadromans waarin hij de hoofdrol speelde. Vele hiervan zijn verfilmd en de rol van Poirot is al door verchillende acteurs gespeeld. Fans zijn het er echter over eens dat de veelzijdige, getalenteerde David Suchet de schrandere detective het best heeft vertolkt.

Hercule Poirot, de excentrieke detective, gesoigneerd van zijn kenmerkende snor tot aan zijn vlekkeloze slobkousen, heeft een scherp waarnemingsvermogen en veel mensenkennis. De kleine, eigenzinnige man gaat prat op zijn 'kleine grijze cellen' waarmee hij de meest ingewikkelde zaken weet op te lossen. Door zijn opvallende eigenschappen is Poirot populair geworden in de hele wereld.

Deze DVD-box met drie DVD's bevat tien afleveringen van de eerste televisieserie. Zo kunt u opnieuw genieten van de belevenissen van de beroemde detective in het Europa van de vorige eeuw in de stijlvolle entourage van de jaren '30.

Afleveringen :

The Adventures of the Clapham Cook
Murder in the Mews
The Adventure of Johnny Waverly
Four and Twenty Blackbirds
The Third Floor Flat
Triangle at Rhodes
Problem at Sea
The Incredible Theft
The King of Clubs
The Dream
Audio : Engels,
Ondertitels : Nederlands

http://www.aresdvd.be/Detective/Poirot-het-1-ste-seizoen-op-3-DVDs
Klacht indienen
Adverteerder
  • Fons Mattheuwsen
  • Merksem, België
  • 036443737

Actief sinds 13 jaar

Bekijk alle advertenties