FORMULE 1 SPA STACARAVANS t.h.bij het circuit

Nader overeen te komen

TE HUUR stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, douche, toilet en t.v. Voor een betaalbare vakantie in de natuur van de Belgische Ardennen en Eifel op kindvriendelijke campings met heel veel recreatie. Wifi op beide campings. Goede wandel en fietsvakantie mogelijkheden voor alle leeftijden door Belgiƫ, Duitsland en Luxemburg. Mountainbiken over de Hoge Venen. De barbeque en ook huisdieren zijn bij ons toegestaan. Men spreekt Nederlands. Het circuit van spa/francorchamps op 20 min. Shuttelbus tijdens de formule 1. Forellen vissen op loop afstand.

ANWB Camping polleur ligt in het begin van de Adennen in het mooie dal van de Hoegne. Met o.a. een (bij)verwarmd zwembad, kinderbad en ook nog een peuterbad, winkel, cafe/restaurant met terras, frituur en jeugd disco. Heel veel recreatie en kinderanimatie in de schoolvakanties. En ook nog Survival met alle outdoor sporten. o.a. kajakken, rafting, klimmen en abseilen, speleologie, mountainbike, quads rijden, jeu de boules en nog veel meer!

Camping oos heem in de hoge Ardennen is een kleine rustige camping dicht bij Duitsland en Luxemburg. Met o.a. zwembad en kinderbad

Aanbieding; April, mei juni, september en oktober (7=9) 9 dagen huren, 7 betalen. Aanbieding; juli/aug. Dan geven wij korting indien u twee, of meer, aaneengesloten weken huurt.

Telefoon: 0031455753111

www.stacar.nl

http://www.stacar.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • J. Van Dijk
  • Polleur De Theux, België
  • 0031455753111

Actief sinds 12 jaar

Bekijk alle advertenties