Huur nu uw stacaravan of caravan aan de Costa Brava

Nader overeen te komen

Wilt u na een lange vermoeiende reis heerlijk kunnen ontspannen zonder eerst een tent te moeten opzetten of een caravan gebruiksklaar maken.....

Huur dan een huurcaravan of stacaravan van Caravan INN op een eerste klas camping aan de Costa Brava.
Campings:
Camping Las Dunas: een grote camping met vele goede faciliteiten. Mooie grote campingwinkel met vele verse artikelen. Het heeft een vrij nieuw zwembad en organiseert veel activiteiten voor jong en oud. Een camping die al vele prijzen heeft gewonnen. Het ligt in de buurt van een grote discotheek net zoals Camping:

Ballena Alegre: deze camping heeft faam op het gebied van de watersport en met name door de internationale surf kampioenschappen die daar gehouden worden. Voor de echte watersportliefhebbers is dit een perfecte camping. Vele watersport cursussen te volgen. Het heeft een eigen complete Spa centrum met sauna, zwembad, massages etc. Ook veel entertainment voor jong en oud.

Camping Aquarius is een echte familiecamping en wat minder groot dan de andere camping en is super netjes. Heeft een ontzettend goed restaurant en een leuke strandbar. Vele sportactiviteiten worden er georganiseerd waaronder ook fiets en mountain bike tours. Het strand is groot en uitgestrekt met mooie duinen. Vele activiteiten voor jong en oud.

Nautic Almata: Deze camping heeft vele kanaaltjes door de camping heen lopen waar klanten hun boot kunnen aanleggen en direct door de kanalen naar zee kunnen varen. Een mooie camping op het gebied van flora en fauna want het ligt in een beroemd natuurgebied (wat niet automatisch inhoud dat het een rustige camping is!) Superleuke camping voor families met kinderen en jongvolwassenen tot 17/18 jaar.

De campings liggen allen in en bij Sant Pere Pescador in de buurt aan de golf van Rosas aan de Costa Brava in Spanje. De gezelligste familiecampings en allemaal direct aan zee gelegen.
De aantrekkelijke prijzen, die wij hanteren naast onze aanbiedingen, zijn inclusief de huur van de caravan, 2 personen, staanplaats, 1 auto, elektriciteit, gas en water. Campingkosten zijn inbegrepen.

Omschrijving huurmogelijkheden:
Onze comfortabele en ruime Confort stacaravans (7,20 x 3,65) hebben 2 aparte slaapkamers, een grote woonkamer met een bedbank en een open keuken, een badkamer met wastafel, douche en aparte toilet. Warm water in de badkamer en in de keuken. De voortent is compleet uitgerust met tafel, 6 stoelen, 2 ligstoelen en 2 klapstoelen, grondzeil van hoge kwaliteit, barbecue, parasol en een extra koelkast van 225 liter. De stacaravan is voor 6/7 personen. Stacaravans alléén op camping Las Dunas beschikbaar.

De Confort huurcaravans zijn vast geïnstalleerd op de camping, zeer comfortabel, ruim en elegant, volledig uitgerust en van alles voorzien.

Luxe caravan voor 6 personen: De caravan is onderverdeeld in drie gedeeltes: grote kamer met een tweepersoonsbed aan de ene kant, in het midden een eethoek die om te bouwen is tot een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed aan de andere kant, keuken en badkamer. Voortent hetzelfde ingericht als de stacaravans alleen staat er een extra grote koelkast in de voortent.

Standaard caravan voor 4 personen: De caravan is verdeeld in twee ruimtes: slaapkamer met een tweepersoonsbed aan de ene kant en de woonkamer die om te bouwen is tot een tweepersoonsbed aan de andere kant. Keuken en badkamer met chemische toilet. Voortent uitgerust met een tafel en 6 stoelen en hoogwaardig grondzeil, een kleine koelkast, bbq, parasol, etc.

Leuke aanbiedingen voor onze verhuur in het voor- midden en naseizoen.
Twee weken verblijf en maar 10 dagen betalen of 3 weken verblijf en maar 2 weken betalen.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan of bezoek onze website voor meer informatie.http://www.caravaninn.net/nl/caravan-verhuur-costa-brava-spanje/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Sanne Grobben
  • Ventallo Spanje
  • 0034972520468

Actief sinds 8 jaar