< terug naar overzicht

Goedkope WordPress website laten maken | €99, 99

€ 99,99

Wilt u graag een goedkope website laten maken voor uw bedrijf die u in de toekomst gemakkelijk kan uitbreiden? WordPress is heel geschikt voor ondernemers met een klein budget die graag klein willen beginnen en hun website periodiek willen blijven uitbreiden met extra functies.

Wanneer u bij ons een WordPress website koopt zijn er geen maandelijks terugkerende kosten. U betaald ons voor de website en na de betaling bent u de eigenaar van de website.

Ons WordPress starters pakket kost maar €99,99 ex btw en voor dat bedrag krijgt u een mooie professionele website van 5 pagina’s die zoekmachine vriendelijk is en smartphone & tablet ready.

Bij alle WordPress websites is er een WP-admin adminpaneel waar u zelf ongelimiteerd pagina’s en blog artikelen kunt aanmaken. U kunt zelf alle foto’s, video filmpjes en teksten op de website wijzigen.

Op onze website www.webdesignstudenten.nl vind u een overzicht van onze prijzen voor de bouw van WordPress websites.

Wij helpen u ook graag met het onderhoud, de inrichting, de promotie en de zoekmachine optimalisatie van uw website. Wij kunnen uw website via social media, blogs, advertenties website en forums effectief promoten vanaf €100,- p/m.

http://www.webdesignstudenten
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • Margeen
  • Amstelveen, Nederland
  • 0637716208

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties