< terug naar overzicht

Student ICT bouw goedkoop professionele WordPress websites v

€ 99,99

GOEDKOOP EEN MOOIE WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN VANAF €99,99 EX BTW
Ik ben een ICT student en ik help MKB ondernemers graag bij de bouw van een professionele website. Omdat ik een student ben kan ik voor u al aan de slag voor €20,00 ex btw per uur.
Wilt u graag een mooie website laten maken voor uw bedrijf maar heeft u niet het budget om duizenden euro’s te investeren in de bouw van een nieuwe website? Wij kunnen al een mooie basis WordPress website voor u opzetten vanaf €99,99 ex btw.
Deze basis WordPress website kunt u gelijk of in de toekomst verder uitbreiden met extra functies zodat u uw bedrijf op een professionele manier kunt presenteren op het internet. Een goede website die zich automatisch aanpast aan de schermgrote van tablets en smartphones is immers heel belangrijk als u uw bedrijf op de juiste manier wilt promoten.
Op onze website www.webdesignstudenten.nl vind u voorbeelden van de websites die wij hebben gemaakt voor onze klanten en onze tarieven voor de diensten die wij u kunnen aanbieden.
Wij kunnen u ook helpen met de bouw van WordPress WooCommerce webwinkels (vanaf €300,00 ex btw) en Magento webshops (vanaf €750,00 ex btw).
Wij doen verder ook zoekmachine optimalisatie, website en webwinkel onderhoud en internet promotie.

http://www.webdesignstudenten.nl/
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • Margeen
  • Amstelveen, Nederland
  • 0637716208

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties