Verzorgpaard omstreken Malle

Gratis

Hallo ik ben Lauren , 19 jaar en woon in Westmalle. Ik ben opzoek naar een rustig verzorgpaard waarmee ik de draad terug kan oppikken. Liefst regio Westmalle, Oostmalle, Brecht, Wuustwezel of Loenhout. Ik heb vroeger op hoog niveau gereden maar ben er ondertussen 11 jaar mee gestopt omwille van persoonlijke omstandigheden.

Omdat ik het paardrijden toch niet kan missen hebben ik ondertussen een jaar halve stal achter de rug maar ben moeten stoppen omwille van de verkoop van mijn verzorgpaarden en er waren te weinig mogelijkheden tot les volgen. ik ben bereid om les te volgen maar ik zou toch iemand willen zoeken die me zelf les kan geven al dan niet tegen betaling maar natuurlijk wil ik ook les volgen bij een lesgever.

Vermist ik alleenstaande student ben en veel zelf moet financieren ben ik opzoek naar iemand die zijn paard gratis ter beschikking zet in ruil dat ik mee help bij de stallen, onderhoud van het materiaal, enz. ik sta open voor dressuur en springen eventueel en een buitenrit maken vind ik ook super leuk.

Heb jij thuis een schat van een paard staan dat mij terug kan helpen om beter te worden in het paardrijden en het vertrouwen terug te krijgen? Kan ik bij jou geraken met het openbaar vervoer? Laat me gerust iets weten via mail (niet via telefoon mits schoolgaand).

Misschien tot binnenkort!
MVG Lauren
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • Lauren Ronsse
  • Westmalle, België
  • 0499468521

Actief sinds 6 jaar

Bekijk alle advertenties