< terug naar overzicht

Pastelblauw kippen nachthok, ook ongeschilderd

€ 475

Handgemaakte kippennachthok met sierlijke windveer geschilderd in pastelblauw. Op de achterkant een groot luik ivm schoonmaak. Nachthok is voorzien van een zitstok. Het dak is voorzien van gebrand dakleer.
Afmeting: 1 x 1 x nokhoogte 1.50 cm. Prijs € 475,- ( geschilderd in gewenste kleur)

Het hok kunnen wij in iedere gewenste afmeting en kleur voor u maken!
Transport mogelijk door geheel Nederland, Duitsland en Belgie!

Handgemaakte kippenhokken, en meer. We kunnen alles voor u op maat maken, levertijd gemiddeld 1 week ( afhankelijk van de
seizoen drukte). Bel voor meer info 0561-475601, kijk op de site of kom kijken op Noord 14 te Elsloo Friesland. Tevens vele leuke tuin en woondecoratieartikelen in de bijbehorende winkel!

Openingstijden vanaf 1 Maart: 7 dagen per week open vanaf 10.00 uur.

Openingstijden vanaf 1 November t/m 28 Februari : Donderdag t/m Zondag van 10.00 uur t /m 22.00 uur.

Ook maken we voliéres, duiventillen, landelijke tuinsets, konijnenhokken, bloembakken, waterputten etc. etc. geheel naar uw wensen, bij de Olde Tramhalte bent u op het juiste adres. Kijk ook eens bij onze andere advertenties!

Komt u van ver en ziet u op tegen de lange autorit?

Neem uw aanhanger mee en blijf dan een nachtje slapen in een van onze romantische pipowagens, de pipowagens zijn geschikt voor 2 personen, en rij de volgende dag weer naar huis met uw aankoop. De pipowagens zijn voorzien van opgemaakt 2 persoonsbed en inclusief gebruik van handdoeken. Bij besteding van 250,- euro of meer kunt u 1 nachtje blijven slapen ( 2 personen) voor half geld ( € 25 ipv € 50,-) Wel eerst telefonisch de overnachting met ons bespreken!
0561-475601http://www.de-oldetramhalte.nl
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • De Olde Tramhalte
  • Elsloo, Nederland
  • 0561-475601

Actief sinds 7 jaar

Bekijk alle advertenties