FIETS VAKANTIE door de ARDENNEN

€ 190

Wij verhuren 6, 7 en 8 pers. Stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, met douche, toilet en t.v. Voor een betaalbare vakantie in de natuur van de Belgische Ardennen en Eifel op kindvriendelijke campings. Wifi op beide campings. Goede WANDEL en FIETSVAKANTIE mogelijkheden voor alle leeftijden door België, Duitsland en Luxemburg over oude verbouwde spoorlijnen . De barbeque en ook HUISDIEREN zijn bij ons TOEGESTAAN.

ANWB Camping Polleur ligt in het begin van de Ardennen in het mooie dal van de Hoegne. Met o.a. een zwembad, kinderbad en ook nog een peuterbad, winkel, cafe/restaurant met terras, frituur en jeugd disco. Veel recreatie en kinderanimatie in de schoolvakanties. En ook nog SURVIVAL met alle outdoor sporten. o.a. Kajakken, rafting, wildwatervaren, KLIMMEN en ABSEILEN, speleologie, mountainbiken enz.

Familie Camping Oos Heem in de hoge Ardennen bij Luxemburg. Het is een kleine rustige camping dicht bij Duitsland en Luxemburg. Met o.a. zwembad en kinderbad, speeltuin, animatie-ruimte, winkeltje en frituur. Bijzonder mooi fietsgebied. Ook voor het gezin. Direct aan de Vennbahn met aansluitend fietspaden door de Ardennen en Eifel naar Duitsland en Luxemburg. Recreatie team in het hoogseizoen. En ook nog survival.

Aanbieding; April, mei juni, september en oktober (7=9) 9 Dagen huren, 7 betalen. Aanbieding; juli/aug. Dan geven wij korting indien u twee aaneengesloten weken huurt. Kijk en reserveer op www.stacar.nl Op onze tweede website www.stacaravanverhuur.info kunt u op de plattegrond van de camping op de punt bij een nummer klikken, om te zien welke caravan op dat perceel staat. En ook nog een foto reportage van de campings en omgeving. Tel. 0455753111

http://www.stacar.nl/
Klacht indienen
Foto's
Adverteerder
  • J. Van Dijk
  • Polleur De Theux, België
  • 0031455753111

Actief sinds 14 jaar

Bekijk alle advertenties