< terug naar overzicht

Sony Alpha NEX-5 Set 16mm

€ 599

sony alpha NEX- 5 set 16mm silver is ontworpen voor prachtige foto's met de beeldkwaliteit van DSLR-camera's, met het gemak van verwisselbare lenzen, licht gewicht van een DSLR camera. De sony NEX 5 heeft een prachtige vormgeving ,zeer gebruiksvriendelijk en geweldige functies zoals Draaipanorama met 3D-optie en AVCHD -video's opnemen.

De nieuwe, ultracompacte digitale NEX-5 camera combineert geweldige creatieve mogelijkheden met een stijlvol uiterlijk en zeer eenvoudig gebruik.De NEX-5 van Sony biedtdezelfde beeldkwaliteit en sluitertijden als DSLR-camera's, maar superlicht.
Gebruik de jog dial en de softkeys om aanpassingen te maken is een handige opnamegids op het scherm met handige tips om betere foto's te maken.

De fenomenale beeldbewerkingsprestaties zijn gemaakt door de extra grote Exmor™ APS HD CMOS-sensor - net als een DSLR-camera, maar dan kleiner en lichter. Gedetaileerd foto’s zijn weinig ruis, zelfs bij weinig licht.

Met snelle autofocus is HD- video vloeiende details om de actie te volgen, zelfs in zoom actief. De films worden creatiever met effecten die de achtergrond prachtig onscherp maken. De sony NEX-5 heeft dezelfde Exmor APS HD CMOS-sensor van 14,2 effectieve megapixels als DSLR-camera's. Dit is essentieel om zeer gedetailleerde foto's van DSLR-kwaliteit met extreem weinig beeldruis en prachtige onscherpte-effecten te krijgen.

http://www.topfoto.nu/
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • Martin
  • Utrecht, Nederland

Actief sinds 13 jaar

Bekijk alle advertenties