< terug naar overzicht

Avondcursus "Ik word modelfotograaf"

€ 200

WAT? ZEER PRAKTISCH

In januari starten wij met avondlessen "Modelfotografie". Deze cursus is zeer praktisch gericht en gaat 7 avonden door in de week van 19u tot 21u. Na de les kan nog een pintje of koffie gedronken worden en bijgepraat. 3 lessen gaan door op zaterdag van 10 tot 12u.

HOE? ZEER PERSOONLIJK

Deze opleiding is zeer persoonlijk gericht, je krijgt tijdens de hele cursus zeer veel aandacht van de lesgever zodat je met grote stappen vooruit gaat; Daarom zijn we op de weekavonden met maximaal 4 deelnemers.

Deze cursus wordt zeer intensief begeleid. Zo zijn er per dag maar 4 cursisten. Iedere cursist brengt minstens 5 lessen een model mee (er worden van te voren afspraken gemaakt; eerste les zorg ik voor een goed model). Er wordt gewerkt per 2. Kan je een les niet, dan sluit je aan op een andere dag in de week.

KOSTEN? ZEER GOEDKOOP

Je betaalt slechts 10 euro per uur dat is 200 euro in het totaal. Dit is zeer goedkoop in vergelijking met vergelijkbare cursussen. Prijzen van 800 euro per dag (zou overeenkomen met 200 euro per les) zijn zeer courant.

Hiervoor krijg je een ongekende persoonlijke aanpak en vooral een opleiding die zeer praktisch is gericht. Grijp nu je kans en stuur me een pm bij interesse. De cursus gaat door in het studiocomplex van FiveStarBuilding te St-Truiden op avonden en in omgeving St-Truiden op zaterdagen.

Wil je zeker zijn van je plaats schrijf dan 200 euro over op onze rekening BE26 7450 0391 4829 met vermelding van je naam en de module bv "maandag" of "donderdag".

http://www.photopanther.eu/
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • Wim Steynen
  • St-Truiden, België
  • 32495269375

Actief sinds 6 jaar

Bekijk alle advertenties