Zwevend tv-meubel steigerhout 6 laden schuiven, ook eiken

€ 700

Modern zwevend tv-meubel van steigerhout met 6 laden soepel lopend op ladegeleiders.
Door de klant bedacht en door ons uitgevoerd. Deze is b250xd40xh46cm maar...

Hij is op maat te maken en de prijs is op aanvraag. Hij kan bijvoorbeeld wat kleiner met 4 laden of zelfs met 2 of misschien wil je kleppen i.p.v. laden? Het is allemaal mogelijk.
Even een mailtje sturen en je hebt meestal dezelfde dag nog een antwoord terug (op werkdagen) en dan krijg gelijk ook wat informatie over oud steigerhout.
Waar wacht je nog op? Doen!

Prijs: Op aanvraag

Meer zien? Je kunt altijd even langs gaan bij de Steigeraar aan de Wielsterdijk 33 te Weidum. In de oude melkfabriek en een wereld aan steigerhouten meubelen staat op je te wachten.

Meer weten? Stuur een berichtje naar de Steigeraar of deel via Mail en binnen no time heb je onze uitgebreide informatie in je mailbox.

Openingstijden: 8.15 - 12.00u en 12.30 - 17.00u en op zaterdag van 8.15 tot 14.30 uur.

Bel 058-2518515 of 06-42764252 en bekijk ook eens onze andere advertenties.

Wij kunnen de meubels tegen vergoeding bezorgen of laten bezorgen via een pakketdienst of je kunt het bij ons ophalen. Of je nu woont in (of in de buurt van) Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Lelystad, Arnhem, Maastricht, Den Bosch, Middelburg, Den Haag, Utrecht, Haarlem en niet te vergeten Amsterdam dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Let op: Ook tafels, salontafels, statafels, bartafels, tuinmeubelen, tuinsets, loungemeubelen, loungesets, buitenkeukens, banken, stoelen, krukjes, kantoormeubelen, horecameubelen, bedrijfsinrichting, projectinrichting, kasten, televisiemeubelen, dressoirs, bedden, bedjes, badkamers, kindermeubels en nog veel meer en allemaal van het prachtige doorleefde steigerhout of van massief eiken. Alles met één gemeenschappelijke deler: kwaliteit en originaliteit voor betaalbare prijzen.Tevens een hele lijn meubelen van gekleurd sloophout tegen verrassend lage prijzen.http://www.desteigeraar.nl/steigerhout/audio-tv-meubelen/zwevend-tv-meubel-met-6-laden
Klacht indienen
Foto's
Adverteerder
  • De Steigeraar
  • Littenseradiel, Nederland
  • 0582518515

Actief sinds 9 jaar

Bekijk alle advertenties