Blaupunkt SA 2650 Smart GSM Draadloos Alarmsysteem

€ 269

De opvolger van de populaire Blaupunkt SA 2500 Smart GSM Kit. De SA 2650 heeft een aantal geweldige verbeteringen in de kit:

Sabotagebeveiliging: in tegenstelling tot de SA 2500 heeft de SA 2650 wél sabotage beveiliging op het paneel. Dus het paneel kan niet gesaboteerd worden, zonder dat u er achter komt!

Nederlandse taal: de oproep welke u krijgt via SMS of spraak is in het Nederlands. Hierdoor is meteen duidelijk wat er aan de hand is.

Keypad inbegrepen in de set: de afstandsbediening is vervangen voor een Keypad. Dit maakt het voor iedereen die binnenkomt of er uitgaat eenvoudiger om het systeem te activeren en deactiveren.

Verder is deze set mooi compact en eenvoudig in gebruik. De set programmeer je met je smartphone via de gratis App. In de set zit een Regelpaneel met de voedingskabel, een Bewegingsmelder, een Deurcontact en een Keypad. Daarnaast worden er 2 stickers en een Nederlandstalige handleiding meegeleverd. Een sterk staaltje ontwikkeling van Duitse TOP kwaliteit. Zoals u dat van Blaupunkt kunt verwachten. Met de gratis App kunt u het systeem programmeren en op afstand bedienen.

Technische eigenschappen:

Algemeen

Omgevingswaarden: -10°C tot 40°C, relatieve luchtvochtigheid 85% niet condenserend

Radio Bereik: 300 meter in open veld, +/- 30m in standaard woningen (afhankelijk van bouw en constructie en omgevingsvariabelen)

Radio Frequentie: 868MHz

Regelpaneel

4 LED indicatoren

Sirene: 96 dB op 1m afstand

Stroomtoevoer: DC9V 1A Power Adapter

Batterij: 4.8V 600mAH Ni-MH oplaadbare batterij, oplaadtijd 72 uur.

Batterij Back-up Tijd: +/- 18 uur

Afmetingen: 15,5 x 10,5 x 2,5 cm

PIR Bewegingsmelder

Batterij: 1 x 3V lithium batterij Afmetingen: 8,8 x 4,8 x 6,6 cm

Deur- / RaamContact

Batterij: 1 x 3V 1/2AA lithium batterij

Afmetingen: 8,5 x 2 x 2,2 cm

Keypad

http://www.blaupunktalarm.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Blaupunktalarm
  • Almere, Nederland

Actief sinds 6 jaar

Bekijk alle advertenties