Design luchtzuiveraar met UV, plasma en hepa filter.

€ 179

Een sieraad in uw interieur!
Dankzij de unieke combinatie van modern design en innovatieve reinigingstechnologie biedt Progenion met de nieuwe PR-603 een waardevolle toevoeging in haar uitgebreide assortiment. De PR-603 heeft door de bijzondere vormgeving een luxueuze, exclusieve uitstraling en past als object in ieder interieur. Onder deze opvallende vorm gaat echter de meest geavanceerde filter- en luchtreinigingstechniek van dit moment schuil.

Geavanceerd filter systeem
Dankzij een zestraps-systeem filtert en reinigt de PR-603 niet alleen de lucht, maar kan ook uw persoonlijk voorkeurgeur worden verspreid in het interieur: rozemarijn, lavendel of eucalyptus.
In combinatie met een laag stroomverbruik, gebruiksgemak en eenvoudig onderhoud is de PR-603 het summum op het gebied van luchtreiniging!

Unieke vijf filter reinigingssysteem
De PR-603 heeft maar liefst vijf filter-en reinigingssystemen, waaronder de allernieuwste plasma-filter, die schimmelsporten, virussen en bacteriën detecteert en reduceert! De lucht in uw interieur wordt in combinatie en afzonderlijke gefilterd en gereinigd door vijf filters! Bekijk het schema >>

HEPA-filter
Deze verwijdert stof, pollen en zelfs micron stofdeeltjes uit de lucht.

Actief koolfilter
Deze neutraliseert nare geurtjes, zoals rook en de geur van honden en katten.

Plasma-filter
Een geavanceerde techniek waarmee schimmelsporen, bacteriën en virussen worden gedetecteerd
en geneutraliseerd.

TiO2-filter met UV-licht
Door deze gecombineerde zuiveringstechniek worden virussen en bacteriën ontleed en gedood.
Ionisator. Deze brengt negatieve ionen in de atmosfeer die zich hechten aan stofjes in de vorm van positief geladen moleculen, waardoor deze uit de lucht verdwijnen. Het ionisatieproces is een betrouwbare en veel toegepaste methode om lucht te zuiveren.

Aromatherapie
De gecombineerde kracht van deze vijf filters zorgt voor een optimaal filter- en reinigingsresultaat van ieder interieur!
Bovendien is de PR-603 uitgerust met een geurverspreider die op wens de prettige en rustgevende aroma’s van rozemarijn, lavendel of eucalyptus in uw interieur verspreid. Bestel geuren >>

In iedere omgeving en interieur is de PR-603 een krachtige luchtreiniger met een optimaal resultaat. En niet te vergeten: een sieraad in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor dankzij de exlcusieve uitstraling!

Let op ! Dit systeem is voorzien van een filterset en wordt gratis meegeleverd.

http://www.progenion.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Progenion
  • Borne, Nederland

Actief sinds 12 jaar

Bekijk alle advertenties