Houtskeletbouw - chalets - tuinhuizen

Nader overeen te komen

Welkom op onze pagina over chaletbouw - Finse woningen

POOLHOUSES EIKEN BIJGEBOUWEN HOUTSKELETBOUW

U bent bij ons aan het juiste adres voor uw aankoop van een chaletgebouw.

Ons hout is van de beste Finse kwaliteit. Er is een mogelijkheid om onze firma waar wij ons hout halen te leren kennen.

Deze firma bevindt zich in Oulu , Finland. Wij kunnen voor u de woning volledig afwerken , kortom van A tot Z. Grondwerken , dakbedekking in dakpannen , sneldek of zelfs een rieten dak.

Alle electriciteits en wateraansluitingen , keuken , badkamer , vloeren of parketvloeren zijn maar een paar van onze zaken die wij u kunnen aanbieden.

Alles kan bij ons gekozen worden of via een firma waar wij mee samen werken.

U heeft een keuze uit 1 van de ruim 70-tal verschillende types woningen , deze zijn allemaal standaardmodellen , wat wil zeggen dat deze woningen compleet veranderbaar zijn.

Indien u een bepaald model / type als woning zelf ontworpen heeft dan kunnen wij dit samen met u bespreken en uittekenen.

U kan een architect zelf kiezen of u kan kiezen voor een architect uit onze firma. Wat een voordeel is dat onze architect alles weet betreffende chalets.

Het startproces van het houtskeletbouw

Na alle onderhandelingen betreffende de woning volgen de werken in ons atelier. U kan hierbij indien gewenst regelmatig foto's ontvangen van de werken die gerealiseerd worden in ons atelier. Na deze wordt u verwittigd dat wij starten op de werf. We beginnen met het nivilleren van de bouwgrond , daarna volgen de muurelementen die bij ons in het atelier gemaakt werden. De dakconstructie, dakpannen en indien nodig het gevelmetselwerk aan de buitenkant van uw woning ( facadestenen ). De binnenafwerking kan nu van start gaan , dit is bestaat uit alle electriciteitsaansluitingen , bedradingen , waterleiding en aansluitingen , het plaatsen van de de keuken en of de vloer die u gekozen heeft . Dit kan een houten vloer zijn alsook een stenen vloer. Deze kunnen uitgekozen worden uit een enorme toonzaal waar u zeker en vast uw gewenste vloer zal vinden. Alles kan via ons aangekocht worden en gekozen. Er zijn vele voordelen voor het bouwen van een houtskeletbouw - woning.

Houtskeletbouw in onze bouwsector.

De alsmaar meer toenemende aandacht voor ons milieu is hierin een toonaangevend punt. Hout is en blijft een natuurlijk materiaal dat vrij weinig energie vereist bij alle verwerkingsprocessen. Ecologisch verantwoord , zoals FSC-label , dit hout is perfect recyleerbaar. Hout is een zeer goede thermishe en isolerende eigenschap. Alle zaken die in de klassieke woningbouw kunnen verwezenlijkt worden kunnen ook in een houtskeletbouw. Bij het opstarten van de woning is er een verschil met klassiek bouwen en dit is dat de houtskelet bestaat uit het optrekken van houtskelet waartegen plaatmateriaal , isolatiemateriaal met dampscherm opgebouwd wordt. Een ander positief aspect is dat vermits bepaalde elementen gefabriceerd worden in ons bedrijf , zoals alle muren van de woning. Zo biedt houtskeletbouw een veel kortere bouwperiode. Alles wordt vervoerd naar de bouwwerf en daar omgetoverd tot een prachtige houtskeletbouwwoning.

Wij werken overal in Belgie. Grotere projecten in buitenland.

www.Van-Hauwaert.behttp://www.Van-hauwaert.be/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Isabelle
  • Pittem, België
  • 051-467621

Actief sinds 13 jaar

Bekijk alle advertenties