Schuimrubberwinkel


Online schuimrubber en koudschuim op maat bestellen
Schuimrubberwinkel verkoopt schuimplaat in verschillende diktes en in diverse kwaliteiten: 5, 8, 10 en 12 cm. (dikte 12cm alleen in SG35)

De maximale lengte van één plaat is 200 cm, de maximale breedte 150 cm. Langere stukken en ander maatwerk schuimrubber wordt indien nodig aan elkaar gelijmd, dit heeft geen invloed op de kwaliteit en levensduur.

Polyether schuimrubber: SG25 en SG35. SG staat voor soortelijk gewicht en de getallen zeggen dus iets over de stevigheid van de schuimplaat. Hoe hoger het SG, hoe steviger de schuimplaat.

Koudschuim: Koudschuim is veerkrachtiger en gaat langer mee in vergelijking met polyether. Het is anti schimmel en dus ook geschikt voor buitengebruik. HR45m (medium) is zeer geschikt om te gebruiken voor zitkussens en matrassen. HR45s (zacht) is geschikt voor rugkussens.

Wij geven een laagste prijsgarantie, ergens anders goedkopere koudschuim of polyether op maat. Meld het aan ons via de mail. Wilt u een ronding of een schuine zijde, mail of bel ons voor de mogelijkheden.http://www.schuimrubberwinkel.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Kussengigant
  • Tynaarlo, Nederland
  • 0032-880022444

Actief sinds 12 jaar

Bekijk alle advertenties