< terug naar overzicht

Eiken tafel met rvs ook steigerhout sloophout


Nieuw! Tafel van massief eikenhout met rvs-onderstel,

Bij de Steigeraar in Weidum, gespecialiseerd in steigerhout en sloophout meubelen op maat, maakt men nu ook meubels van massief eiken.

Massief hout is door de eeuwen heen veelvuldig gebruikt om o.a. schepen, trappen, deuren en kozijnen, meubelen en vloeren maar ook bijvoorbeeld kerkorgels en beelden van te maken. Daarmee is het één van de oudste en meest natuurlijke materialen ter wereld.
Een eiken tafel met een U-vormige profiel heeft een klassieke uitstraling maar de schijn bedriegt, het is een ultramoderne tafel van eigen Steigeraar ontwerp en in alle maten te leveren. Deze variant, met een iets breder frame, is in de zwarte olie gezet maar ook hier zijn meerdere opties denkbaarBijvoorbeeld zoals u kunt zien op de 3e foto in de neutrale kleur Blanchon.

Op de foto: tafel 180x80x78cm in zwarte olie. Prijzen en overige afmetingen op aanvraag.

Bent u ook enthousiast over deze tafels die we overigens ook als salontafel maken, stuur dan een mailtje en we informeren u over alle maatwerkmogelijkheden die we hebben. In ons eiken assortiment vindt u o.a. tvmeubels, kasten. Een combinatie met RvS behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Meer weten? Stuur een berichtje naar de Steigeraar via de knop 'email deze adverteerder' en binnen no time vindt u onze uitgebreide informatie in uw postvakje.

Meer zien? Even langs gaan bij de Steigeraar aan de Wielsterdijk 33 te Weidum.
In de oude melkfabriek en een wereld aan steigerhouten meubelen staat op u te wachten.
Openingstijden: 8.15 - 12.00 en 13.00 - 17.00 en op zaterdag tot 12.30 uur.

Wij leveren door heel Europa, transportkosten op aanvraag.http://www.desteigeraar.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • De Steigeraar
  • Littenseradiel, Nederland
  • 0582518515

Actief sinds 12 jaar

Bekijk alle advertenties