Enveloppen

Nader overeen te komen

Blanco of bedrukt, groot of klein, met of zonder speciale binnendruk, venster of geen venster: bij BührmannUbbens Envelopes kunt u terecht voor elke oplage, papiersoort, afmeting, bedrukking en uitstraling die u maar wenst. Uit ons standaardassortiment, of op maat voor u gemaakt. Door de vele soorten papier en de drukfaciliteiten onder één dak bespaart u bovendien op uw inkoopkosten.

BührmannUbbens volgt trends en ontwikkelingen in huisstijlbeheer op de voet. Dat vindt u terug in ons uitgebreide, state of the art papierassortiment. Bij vrijwel al deze papiersoorten vindt u bij ons bijpassende enveloppen, zodat u een ruime keuze heeft uit complete huisstijlseries. Met andere woorden: verschillende formaten en uitvoeringen papier, karton en enveloppen in één herkenbare stijl.

Ook als u kiest voor een unieke huisstijl en u in onze huisstijllijnen geen bijpassende enveloppen vindt kunt u op BührmannUbbens rekenen. Wij kijken verder dan het standaard assortiment en vinden het altijd een uitdaging de voor u perfecte enveloppen te producerenhttp://envelopes.buhrmannubbens.com/be/assortiment
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • Sven Verbist
  • Brussel, België
  • 0477674969

Actief sinds 9 jaar

Bekijk alle advertenties