BIO TOP 3 extra A4 papier

Nader overeen te komen

Als onafhankelijke papierleverancier is BührmannUbbens Office Products in staat wereldwijd producten in te kopen die tevens aan de juiste en hoogste kwaliteitseisen voldoen. Wij beschikken over een breed en diep productassortiment voor eindgebruikers, wederverkopers en printservicebedrijven. Dit bestaat voor het grootste deel uit kantoorpapier en enveloppen, geschikt voor printen, kopiëren, schrijven, tekenen en duurzaam archiveren. Daarnaast bieden wij een pakket materialen voor presentaties, zoals hoogwaardige films en folies. Een volledig overzicht van dit uitgebreide assortiment vindt u in onze (online) catalogus.

BührmannUbbens Office Products houdt haar assortiment voortdurend up-to-date. Onze positie binnen het wereldwijde papierconcern PaperlinX helpt ons daarbij. Het PaperlinX netwerk verschaft ons eenvoudig toegang tot alle internationale aanbieders en markten. Daardoor weten wij wat er speelt in de mondiale papiermarkt en zijn wij in staat snel te anticiperen op marktbewegingen en technologische vernieuwingen.

De kwaliteit van ons assortiment wordt voor een belangrijk deel bepaald door onze leveranciers. Daarom streven wij ook op dit punt naar duurzame relaties op basis van partnerschap en loyaliteit. Kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit liggen ook hier in elkaars verlengde.http://officeproducts.buhrmannubbens.com/be/assortiment
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • Sven Verbist
  • Brussel, België
  • 0477674969

Actief sinds 9 jaar

Bekijk alle advertenties