Jachthaven en Camping Eldorado Mook

Nader overeen te komen

Bij Eldorado Jachthaven & Camping is het optimaal genieten voor jong en oud. Dit vakantieparadijs is gelegen aan de Mookerplas in Plasmolen en biedt daardoor vertier in en rondom het water. Zowel de sportieveling als de rustzoeker is bij Jachthaven en Camping Eldorado aan het juiste adres.

De camping is voorzien van alle faciliteiten. Zo is er wifi, een supermarkt, restaurant, brasserie en voor de kinderen een kinderbad en verschillende speeltoestellen. Daarnaast is er in de zomermaanden een recreatieteam met een gevarieerd programma.
De jachthaven is bovendien voorzien van de Blauwe Vlag, dat garant staat voor het schone water, goede service en hoge kwaliteit van de voorzieningen.

Verder zijn er in de directe omgeving mooie natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar ook gezellige steden en dorpen met historische achtergronden. Ook zijn er genoeg leuke uitstapjes te maken met de kinderen, bijvoorbeeld naar Burgers Zoo in Arnhem of Billybird Park Hemelrijk in Volkel.

Kortom: Eén blik op deze fantastische plek en u begrijpt waarom we Jachthaven en Camping Eldorado het paradijs aan de Mookerplas noemen.http://www.eldorado-mook.nl/nl/camping
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Zie Advertentie
  • Boxmeer, Nederland

Actief sinds 9 jaar

Bekijk alle advertenties