Mini camping bij het oude landhuis slowakije

€ 12,50

Wil je in je vakantie genieten van ontspanning, recreatie en puur natuur? Het zuiden van Slowakije is nog niet verpest door massa toerisme, maar is een vreedzame plek met veel ongerepte natuur. De regio biedt een veelvoud aan mogelijkheden. Cultureel, en het is een uitgangspunt voor wandel, mountainbike- en fiets routes van alle soorten. Hier blijft voldoende ruimte over voor iedereen om de schoonheid en onaangetaste natuur te ontdekken en kracht te tanken voor het dagelijkse leven. Vooral de heldere, allergievrije lucht maakt deze regio tot een natuurjuweel! Verder maken het warme landklimaat, de heerlijke en goedkope Slowaakse keuken, Slowakije tot een onvergetelijke en geweldige vakantie!
Voor veel bezoekers is het een onbekend paradijs, (nog wel!)

In de voormalige, 1,2 hectare (12000 m2) grote tuin van het oude landhuis in Pet'ov is een kleinschalige camping gerealiseerd. Het land huis ligt hoger en heeft daardoor een mooi uitzicht over de vallei.
Het landhuis ligt op 20 meter van de Ipel. Een rivier die een beschermd natuurgebied is. De rivier nodigt uit voor lange wandelingen.
De tuin bestaat uit 4 terrassen.
Het terras waar ook het oude landhuis staat is geschikt voor campers en caravans. Hier staat ook het nieuwe toiletgebouw.
Op de andere 3 terrassen is er plek voor tenten en is autovrij.
In de vroegere tuin, die nu een beetje verwilderd is, kunt u aangenaam kamperen. Niet in een aangewezen vak, maar op een ruime plaats naar eigen keuze. Dus bijvoorbeeld in de verkoelende schaduw van de bomenrand. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig maar schoon.

De zeer vriendelijke eigenaars vertellen je graag iets over de regio. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie.
Voor meer informatie kijk op de website www.onthaasteninslowakije.nl of mail naar e***********k@hotmail.com
Breng een geweldige vakantie door in de oase van rust en ruimte in Slowakije,een unieke zomerzonbestemming op een mooie plek!http://www.onthaasteninslowakije.nl/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Erwinkerkdijk
  • Hengelo, Nederland
  • 0653607752

Actief sinds 10 jaar

Bekijk alle advertenties