Prive vakantiehuis in Agios Prokopios / Naxos / Kykladen

€ 120

Vakantiehuis "To Oneiro " op Naxos, Kykladen, Griekenland.


In 2019 is ons vakantiehuis in de zomermaanden te huur.

In combinatie met andere eilanden zoals Santorini of Mykonos ( " eilandhoppen " ) is dit een prachtige optie.

Ons vakantiehuis is met veel liefde voor het detail ingericht. Gelijkertijd straalt ons huis een enorme charme en sfeer uit. Het is een fantastische plek om te verblijven. Dit feit wordt steeds weer bevestigd door enthousiaste reacties van familie, vrienden en bezoekers.
Het 4 persoons nieuwe huis ( 80 m² ) ligt in een rustige woonomgeving. Het huis ligt tegen de heuvel Stelida aan van waaruit je een prachtig, adembenemend uitzicht hebt op de Egeische zee en op het eiland Paros. De afstand naar het prachtige, kindvriendelijk strand bedraagt 300 meter.
Het huis heeft een groot terras met tuin ( 140m² ), een voorkamer, een zit / eetkamer ( 2018 ), een keuken, 2 slaapkamers en een luxe, badkamer ( 2016 ). Airconditioning ( 3 stuks ), wasmachine, wasdroger, internet en een satelliet-tv zijn ook aanwezig. De keuken beschikt over alle benodigheden. Lakens, dekens en handdoeken zijn in viervoud aanwezig voor 4 personen.

Na een kleine wandeling ( 15 min ) kom je in het stranddorpje Agios Prokopios. Hier kan men, zoals overal op het eiland, heerlijk en goedkoop eten in een van de vele tavernen of restaurants. Het dorp heeft ook een taxistop, een bushalteplaats, geldautomaten, supermarkten en reisbureau's.

Naxos, het grootste en groenste eiland van de Cycladen, ligt pal naast Paros, op een afstand van 103 zeemijl van Piraeus, de havenstad van Athene. Het heeft een oppervlakte van 428 km², een kustlijn van 148 km. De hoogste berg heet er "Za" (Zeus), die vanuit de verte gezien het uiterlijk van een grote piramide heeft. De schilderachtige havenstad Chora ( 4 km afstand ), met het Frankische fort en de witte middeleeuwse huizen, ligt hoog op een heuvel boven de haven en biedt een imposante aanblik. Naxos is een vruchbaar eiland met een sterk gevarieerd landschap. Weilanden worden afgewisseld met eindeloze, prachtige stranden, droge rivierbeddingen dichtbegroeid met oleanders en ruwe bergen. Er zijn rustieke Cycladische dorpjes, ontelbare Venetiaanse kastelen en oude Byzantijnse kerken over het gehele eiland verspreid, te vinden. Naxos is een wandeleiland bij uitstek.
Het eiland, waar een landelijke sfeer heerst, laat zich het best verkennen met het openbaar vervoer ( bus ) of op eigen gelegenheid met een scooter of een auto.
De schilderachtige havenstad Chora ligt op 5 km. Aan de boulevard kan men winkelen, eten en drinken, kijken en bekeken worden. Achter de boulevard in de nauwe straatjes van het middeleeuwse stadje is het zelfs in de zomer rustig en relax.

Een keer Naxos, altijd Naxos! U gaat een schitterende vakantie tegenmoet!


Motto's: rust, ontspanning, genieten en ontstressen.
Een fantastische accomodatie met een schitterend, kindvriendelijk strand op 300 m.

Voor meer informatie, foto's en beschikbaarheid:

http://www.gonaxos.nlhttp://www.gonaxos.nl/
Klacht indienen
Adverteerder
  • Jos Vrolings
  • Heerlen, Nederland
  • 045-5210629

Actief sinds 10 jaar

Bekijk alle advertenties