WSI - 1:50 - REMIX DROGE MORTEL B.V - DAF CF Sleeping Cab 4X2 Bulk Trailer / Powder Cement - 3 Axle

Doe een bod

In nieuwstaat, alleen uit de verpakking gehaald voor foto's (deze zijn onderdeel van beschrijving).

Verpakking is licht verfomfaaid, zie foto's..

WSI is het merk voor hoogwaardige schaalmodellen in schaal 1:50 dat toonaangevend is op de internationale schaalmodellenmarkt van trucks, trailers, kranen en grondverzet. Voor meer dan 50 fabrikanten wereldwijd heeftWSI onder licentie metalen schaalmodellen ontwikkeld op basis van 3D autocad. Een exacte afspiegeling van het originele voertuig is de uitgangsbasis.

WSI staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en unieke detaillering. Onze modellen zijn erg populair in het bedrijfsleven, industrie en bij de verzamelaars. Een schaalmodel is het ideale relatiegeschenk, reclamemiddel of cadeau voor relaties, klanten en werknemers.

Daarnaast zijn wijeen sterke speler op de verzamelaarsmarkt. Via ons internationale dealernetwerk geven wij verzamelaars wereldwijd de mogelijkheid tot het kopen van schaalmodellen. Wij houden onze verzamelaars permanent op de hoogte van onze innovatie, activiteiten en de nieuwste modellen.

Het succes achter WSI is om van de echte voertuigen unieke schaalmodellen te maken van hoogwaardige kwaliteit met een unieke detaillering, welke wereldwijd toonaangevend zijn.

Dit unieke product wordt aangeboden op het online platform Catawiki. Bekijk de website en doe een bod

http://www.catawiki.be/
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Catawiki

Actief sinds 4 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen