Opruwen gladde roosters en betonvl. Diam

Nader overeen te komen

Omschrijving:
Het opruwen gebeurt door middel van diamantslijpschijven waarmee gleufjes van ongeveer 6 mm breed en 4mm diep worden geslepen op de roosters of de betonvloer. De afstand tussen de gleufjes is ongeveer 7 mm . met deze afstanden wordt de beste ruwheid bekomen zonder de roosters te beschadigen noch de levensduur ervan te verkorten. De afstanden kunnen naar wens aangepast worden. De effenheid van de vloer wordt behouden, alleen de gladheid verdwijnt.

Het opruwen van de roosters of betonvloer bezorgt uw koeien als het ware een nieuwe stal !
Enkele van de vele veranderingen:

+ Op een ruwe vloer staan de koeien veel meer ontspannen waardoor minder spierstijfheid en een veel vlottere gang in de stal.
+ Het uitglijden van de koeien wordt vermeden waardoor vooral bij versgekalfde vaarzen en koeien ongelukken worden voorkomen.
+ Omdat de koeien veel vlotter stappen en een goede grip op de vloer hebben wordt de tochtigheid veel vroeger, beter en langer getoond, waardoor de tussenkalftijd aanzienlijk kan verkorten.
+ Door de soepele beweging op de roosters of betonvloer gaan de koeien vaker naar het voederhek waardoor er een hogere voederopname is wat de produktie bevordert. Hierdoor komen de koeien vlugger in een positieve energiebalans waardoor de vruchtbaarheid wordt verbeterd.
+ Op een ruwe vloer slijten de klauwen gelijkmatiger af waardoor er minder moet bekapt worden.


Voor meer informatie neem contact op:

Martens Luc
Breebijl 6
Lierde 9570

e-mail : o**************s@telenet.be
GSM: 0475/454328

Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Luc Martens
  • Lierde, België
  • 0475454328

Actief sinds 14 jaar