Vitamine C

€ 41

1 Kg verpakking 41 euro
Voordeel verpakking 3 Kg 87 euro nu met gratis verzending!

Veel paarden hebben meer vitamine C nodig dan ze zelf kunnen aanmaken of dat eventueel verkrijgen via veevoeder en voedergewassen - Denk dan vooral aan oudere paarden, Krakende gewrichten , slappe ruggen , losse tanden , verhoogde infecties , slechte spijsvertering , en gênante winderigheid - slechts enkele van de problemen die samenhangen met het ouder worden van uw paard . Maar wat eens een gegeven jeugd was verschuift nu een tekort - vitamine C moet nu worden bijgevoegd worden aan het dieet .

, jonge paarden zijn in staat om alle vitamine C die ze nodig hebben voor de dagelijkse gezondheid te produceren . Dit is waarom je meestal niet zien het toegevoegd aan commercieel versterkte paard feeds . Maar zoals paarden opstaan ​​jaren ze minder gemakkelijk vitamine C kunnen Verminderde leverfunctie is de belangrijkste reden , maar het kan ook door een daling hindgut microflora en een verhoogde neiging tot hypofyse dysfunctie

Ook zie je vaak dat sportpaarden, bijvoorbeeld renpaarden, vitamine c als supplement krijgen. Daar kunnen ze dan extra krachten uit op doen. Het kan helpen bij aandoeningen van de luchtwegen.

Pure farmaceutische Vitamine C is alom gekend om zijn antioxiderende vermogen, veel meer is het van cruciaal belang voor de algehele gezondheid van uw paard.
Het is van cruciaal belang bij de aanmaak van enkele hormonen en aminozuren. Pure vitamine C, een niet te verwaarlozen anti-stress voedingsstof en essentiële co-factor in het bindweefsel (vorming collageen) voor onderhoud en reparatie, het immuunsysteem, en honderden andere fysiologische processen. Vitamine C is terecht genoemd "het werkpaard van de vitaminen”.

Pure C is de meest economische manier om uw paard deze belangrijke voedingsstof geven. .

Paarden kunnen zelf vitamine C aanmaken in de lever uit glucose. Maar de aanmaak van vitamine C hapert bij vele paarden die o.a. wedstrijdstress, transport, verandering van omgeving, ziekte, parasitaire besmetting of snelle groei ervaren. Bijvoederen van vitamine C heeft dan een positieve invloed op de gezondheid en welbevinden van het paard. Ook is er een positief effect van vitamine C bij een tijdelijk tekort aan energie, eiwit, vitamine E, selenium en ijzer.

Wij leveren zonder verzendingskosten binnen de 2 dagen
aan huis via DPD pakketdienst.

Bent u overdag niet thuis om pakjes te ontvangen? Geen probleem,
Kiala pakketdienst legt het pakje in de dichtstbijzijnde krantenwinkel in u
buurt voor u klaar.

of stuur een mailtje of SMS met wat u wenst te bestellen.
Hulp of info bij u bestelling 0486842424 (johan)
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • Gilles Vandoorne
  • Hulste, België
  • 0486842424

Actief sinds 8 jaar

Bekijk alle advertenties