< terug naar overzicht

Handgemaakt degelijk kippenhok model Bea

€ 630

Handgemaakt kippenhok "Bea" afgewerkt met dakshingles, ongeschilderd met nachthok aan de linkerzijde, breed 2.5 x diep 1m x hoog 1.50 cm € 630,-
De kippen kunnen ook onder het nachthok doorlopen, de breedte is excl. de legbak van ca. 30 cm. Het nachthok is voorzien van een zitstok, en de eierbak is te openen aan de bovenzijde. Verder is kippenhok "Bea" voorzien van een uitneembaar luik voor praktische schoonmaak, kruiwagen er tegenaan rijden, uitvegen en klaar is kees!

Transport mogelijk door geheel NL, Belgie en Duitsland, informeer ernaar!

Handgemaakte kippenhokken, en meer. We kunnen alles voor u op maat maken, levertijd gemiddeld 1 week ( afhankelijk van de seizoensdrukte).
Bel voor meer info 0561-475601, kijk op de site of kom kijken op Noord 14 te Elsloo Friesland. Tevens vele leuke tuin en woondecoratieartikelen in de bijbehorende winkel!

Openingstijden vanaf 1 Maart: 7 dagen per week open vanaf 10.00 uur.

Openingstijden vanaf 1 November t/m 28 Februari : Donderdag t/m Zondag van 10.00 uur t/m 22.00 uur.

Ook maken we voliéres, duiventillen, landelijke tuinsets, konijnenhokken, bloembakken, waterputten etc. etc. geheel naar uw wensen, bij de Olde Tramhalte bent u op het juiste adres. Kijk ook eens bij onze andere advertenties!

Komt u van ver en ziet u op tegen de lange autorit?

Neem uw aanhanger mee en blijf dan een nachtje slapen in een van onze romantische pipowagens, de pipowagens zijn geschikt voor 2 personen, en rij de volgende dag weer naar huis met uw aankoop. De pipowagens zijn voorzien van opgemaakt 2 persoonsbed en inclusief gebruik van handdoeken. Bij besteding van 250,- euro of meer kunt u 1 nachtje blijven slapen ( 2 personen) voor half geld ( € 25 ipv € 50,-) Wel eerst telefonisch de overnachting met ons bespreken! 0561-475601http://www.de-oldetramhalte.nl
Klacht indienen
Foto's
Kenmerken
Adverteerder
  • De Olde Tramhalte
  • Elsloo, Nederland
  • 0561-475601

Actief sinds 7 jaar

Bekijk alle advertenties